SZÁLLODÁKNAK

  • ZENÉLJÜNK EGYÜTT!
    Zenés, interaktív élményprogram gyermekeknek – a Unique-kal: Völgyesi Gabi előadóművésszel és Kovacsics Ádám dalszerzővel.

Nagy izgalommal mutatjuk be a „Zenéljünk EGYÜTT!” című foglalkozásunkat, amely a gyermekek önkifejezésnek teret adó, forradalmian új műfaj a zenés programok világában. Egy élményalapú, ismeretterjesztő jellegű, együtt éneklős-, zenélős-, beszélgetős-, mozgós foglalkozást kínálunk, amelyet kifejezetten a gyermekek számára fejlesztettünk ki.

Miért jó ez, a Szállodának?

  1. Mert egy tartalmas, szórakoztató, a gyerekek kreativitását és zenei fogékonyságát inspiráló műsort kínál a szálloda programrepertoárjában.
  2. Mert pihenőidőt biztosít a szülők számára, foglalkozás teljes idejére (kb. másfél óra)
  3. Mert ha a szülők mégis maradnak, akkor együtt nosztalgiázhatnak a Unique-kal. A gyermekdalok és csoportos játékok mellett Unique slágerek is elhangzanak, így a szülők, nagyszülők is könnyen visszarepülhetnek az időben, emlékeik megidézésével…
  4. Mert miközben a gyermekek alámerülnek a zene világába – és a szülők nosztalgiáznak-, észrevétlenül mélyül a résztvevők elköteleződése a szálloda iránt. Garantáltan egyedülálló, felejthetetlen közös élmény, tele vicces helyzetekkel.
  5. Mert a program életrehívásának ötletét – a 25 éve színpadi emberként és magánemberként is egy párt alkotó – Gabi és Ádám két közös gyermeke (9,11) adta. Ez pedig garancia arra, hogy megfelelő szülői- és szakmai tapasztalattal elégítsék ki, a zene iránt érdeklődő gyermekek és felnőttek kíváncsiságát.

Pár szó a foglalkozásról:

Egy bemutatkozós kör után, elindulunk a gyermekek kedvenc dalaihoz vezető úton, így figyelmünket a dalok összetevőire, a ritmus-dallam-harmónia-hangszerek-hangulatok-előadástémaköreire öszpontosítjuk.

Ritmus- és dallamjátékokkal mindegyik témát kicsomagoljuk és jól ismert dalok közös éneklésével, hangszereket kipróbálva, kérdezve-válaszolva egyre jobban elmélyülünk a részletekben.

A közös foglalkozások segítenek abban, hogy a gyerekek rácsodálkozzanak, milyen összetevőkből,mely hangszerek játékából állnak össze kedvenc dalaik és mennyi lehetőség rejlik még a dallamok, a ritmus, a hangszerek világában.

Az együttzenélés során mindenki kap ütő-, csörgő-, effekthangszert, vagy akár gitárt a kezébe, ami még inkább felszabadítja és bevonja az egybegyűlteket, olykor mulatságos helyzeteket teremtve.

A foglalkozás végén mindenkinek lehetősége nyílik „hangszersimogatás képpen” kipróbálni az említett hangszereken túl a szintetizátort, ütőhangszereket, elektronikus dobgépet, de a tánc vagy a „spárga csata” sem maradhat el…

Létszám: nincs korlát
Program hossza: kb. 90 – 100 perc

ÉRDEKLŐDÉS

Kovacsics Ádám
+36 30 222 42 62