DALSZERZŐ ÉLMÉNYPROGRAM A UNIQUE EGYÜTTESSEL

Ha szereted a popzenét és érdekelnek a slágergyártás kulisszatitkai, de laikusként nem értesz hozzá, vagy éppen kezdő/profi zenészként fejlődni szeretnél, akkor ez a program Neked szól. A közös munka folyamán a 25 éves Unique együttes profi tagjai, Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám beavatnak a dalszerzés fortélyaiba, személyes sztorijaikkal fűszerezve. Kapcsolj ki a szürke hétköznapokból és alkoss a zene világában! Próbáld ki magad zenei producerként/ zeneszerzőként/ előadóként!

A PROGRAM TEMATIKÁJA:

– Kiválasztjátok a dal műfaját (jazz, pop, rock, metál, soul, R&B, rap, blues, country…), tempóját, hangvételét, kitaláljuk a fődallamot és helyre rakjátok a stílusjegyeket.
– Elkezdődik a dalírás folyamata és közben szót ejtetek a modern komponálás eszköztáráról, a „slágerfaktorról”, a siker kulcsáról, az alkotás „kínjairól”…
– Gabi felénekli a dalt, szinte életre kelti.
– Beszélgettek a színpadi kihívásairól, a közszereplő és magánember határmezsgyéiről, motivációs rugóiról, sikereikről és kudarcaikról, a látszatról és ami mögötte van.
– Természetesen kipróbálhatjátok a jelenlévő hangszereket, így a szintetizátort, gitárt, ütő- és effekthangszereket, elektromos dobot, stb. is.

Az eseményt követően a résztvevő(k), pár napon belül e-mailen kapják kézhez saját példányukat az együtt elkészített dalból (1 órás program esetén a dalrészletből).

Összesen:
Dalszerző élményprogram 1 órás | 1 fő35.000 Ft
Dalszerző élményprogram 1 órás | 2 fő39.000 Ft
Dalszerző élményprogram 1 órás | 3 fő45.000 Ft
Dalszerző élményprogram 2 órás | 1 fő49.000 Ft
Dalszerző élményprogram 2 órás | 2 fő59.000 Ft
Dalszerző élményprogram 2 órás | 3 fő69.000 Ft

ÉRDEKLŐDÉS