A MI DALUNK | EGYEDI, SZEMÉLYRESZÓLÓ DALSZERZÉS A UNIQUE EGYÜTTESSEL

Szeretnétek valami igazán egyedit, ami csakis a Rólatok szól? Legyen saját dalotok! Ajánljuk esküvőre, évfordulóra vagy kisbabátok érkezése alkalmából, de akár a mindennapok megörökítése céljából is. Ennél különlegesebb ajándék kevés van, hiszen a 25 éves Unique zenekar profi dalszerző-producere, Kovacsics Ádám, énekesnője Völgyesi Gabi, valamint egy profi dalszövegíró Major Eszter (pl. Hooligans, Wolf Kati, Zséda, Szekeres Adrienn szövegírója) is jelen lesz a komponálás alatt, hogy teljes mértékben a Ti személyiségetekre formálja a dalt.

A PROGRAM TEMATIKÁJA:

– Kiválasztjátok a dal műfaját (jazz, pop, rock, metál, soul, R&B, rap, blues, country…), tempóját, hangvételét, kitaláljuk a fődallamot és helyre rakjátok a stílusjegyeket.
– Elkezdődik dalírás folyamata, és közben szót ejtetek a modern komponálás eszköztáráról, a „slágerfaktorról”, a siker kulcsáról, az alkotás „kínjairól”…
– Gabi felénekli a dalt, szinte életre kelti.
– Beszélgettek a színpadi kihívásairól, a közszereplő és magánember határmezsgyéiről, motivációs rugóiról, sikereikről és kudarcaikról, a látszatról és ami mögötte van.
– Természetesen kipróbálhatjátok a jelenlévő hangszereket, így a szintetizátort, gitárt, ütő- és effekthangszereket, elektromos dobot, stb. is.

Az eseményt követően a résztvevő(k), pár napon belül e-mailen kapják kézhez saját példányukat az együtt elkészített dalból (1 órás program esetén a dalrészletből).

A Mi Dalunk | Egyedi, személyreszóló dalszerzés a Unique együttessel185.000 Ft

ÉRDEKLŐDÉS