ZENÉLJÜNK EGYÜTT!

Csoportos, interaktív, zenei élményprogram óvodásoknak és kisiskolásoknak a Unique zenészeivel
Völgyesi Gabi énekesnővel és Kovacsics Ádám zeneszerzővel.

Jól ismert gyermek-, pop- és népdalok közös éneklésével, különféle hangszereket kipróbálva, játékos ritmus- és dallamgyakorlatokon keresztül vezetjük be a gyerekeket észrevétlenül a zene világába.

Egymás után kerülnek fókuszba egy-egy dal összetevői, így a ritmus, dallam, harmóniák, a hangszerek és hangulatok. Amiről beszélgetünk, amit begyakorlunk, azt azonnal „élesben” is kipróbáljuk, egy-egy dal közös – énekes- és hangszeres – előadása során.

Ezek a játékos feladatok segítenek abban, hogy a gyerekek rácsodálkozzanak, milyen részletekből, mely hangszerek játékából állnak össze kedvenc dalaik, mennyi játéklehetőség rejlik a dallamok és zene világában.

Az együttzenélés során mindenki kap ütő-, csörgő-, effekthangszert, vagy akár gitárt a kezébe, ami nagy mértékben fokozza a zenei élményt, vagy éppen mulatságos helyzetekhez vezethet.

A zenén túl pedig beszélgetünk is…
„Vitaindítónak” Gabi mesél gyermekkori álmáról, hogy a „világhírű énekesnő” képe hogyan röpítette őt a pályája során, arról, hogy milyen érzés nagyközönség előtt énekelni, hogyan lehet legyőzni a lámpalázat, vagy, hogy miért fontos számára az ügyvédi hivatása is és hogyan férhet meg a kettő egymás mellett…

Az esemény során minden kisgyermeknek lehetősége nyílik kipróbálni a jelenlévő hangszereket, így gitárt, zongorát, szintetizátort, ütőhangszereket, elektronikus dobgépet, de a tánc vagy éppen a spárgázás sem maradhat el…

Létszám: nincs korlát
Program hossza: kb. 90 – 100 perc

ÉRDEKLŐDÉS