KONCERT + TALKSHOW

a Unique zenészeivel, Kovacsics Ádám zeneszerző/producerrel és Völgyesi Gabriella előadóművésszel.

ESSZENCIA:

A program során a résztvevők egy akusztikus Unique koncertet élvezhetnek is- mert slágerekkel (Csillagtenger, Angyal, Mozaik, Mi van a nevedben?…), amit különféle interaktív meglepetésblokkok szakítanak félbe. Kb. 1 óra tiszta zene és 1 óra élő szó/egyéb várható.
A résztvevők – a profi zenészek bevonásával – játékos-interaktív ritmus- és harmóniagyakorlatokon keresztül megízlelhetik a közös alkotás felemelő érzését, izgalmas részleteket hallhatnak a zeneipar és koncertek világából és személyes sztorikat Gabi és Ádám 25 év szakmai történéseiből.
Az esemény során négyen vagyunk „színpadon”:
1. ének (Völgyesi Gabriella) előadóművész,
2. szintetizátor (Kovacsics Ádám) Cannes-i reklámzenedíj-nyertes zeneszerző,
3. gitár (Dajka Krisztián) Artisjus-díjjas gitárművész,
4. dob, ütőhangszerek (Czibere József) többszörösen az év ütőhangszerese díjas.

A PROGRAM CÉLJA:

– Flow. A totális kikapcsolódás testileg és lelkileg feltöltődve, együttzenélve, kreatívan, egy csomó közösen létrehozott pillanattal.
– Szórakozás a zene nyelvén, utazás annak izgalmas részletein keresztül, szellemi muníciót adva motivációról, alkalmazkodásról, kitartásról, szenvedélyről…
– A résztvevők kizökkentése a szürke hétköznapokból, színes művészszemüvegeken keresztül megvilágítva válaszokat- az egyébként mindenkit érintő -, mindennapos problémákra.

RÉSZLETEK:

– A közös ritmus- és harmóniajátékok során a zenészek közreműködésével bevonjuk a közönséget és a kevesebbtől a több felé haladva „várakat építünk fel”. A bátrabbak ütőhangszert, vagy akár gitárt is kaphatnak a kezükbe, a teljesebb zenei élmény érdekében.
– Improvizációs játékok során megfigyelhetjük, milyen eszköztárral operál a zene, különböző hangulatok lefestése érdekében.
– Ádám, a zeneszerző szemüvegén keresztül ejt szót ihletről, a dalszerzésről, vagy annak kínjairól, „slágerfaktorról”, a dalíráshoz szükséges eszközökről és hangszerekről, egy dal sikerének kulcsáról…
– Gabi előadóművészként – az érzések oldaláról közelítve -, beszél színpadi kihívásairól, motivációs rugóiról, önazonosságról közszereplőként, sikerről, kudarcról, magabiztosságról, önbizalomról, látszatról és ami mögötte van…
– Szó esik dióhéjban a zeneipari szereplőkről, feladataikról, a royaltyk világáról…
– Gabi ízelítőt ad, hogy énekel férfi hangon, operett stílusban, vagy akár Cherként, Shakiraként, Madonnaként…
– Közkívánatra dalt választunk, amit a megszokotthoz képest totál más stílusokban játszanak el a profi zenészeink (jazz, bossanova, pop, rock, trash metal, klasszikus…) megvilágítva a stílusjegyek, a csomagolás, a marketing fontosságát…
– Az érdeklődők kipróbálhatják a jelenlévő hangszereket, így a szintetizátort, ütőhangszereket, elektromos dobot, gitárt stb.
– Egyéb meglepetések.

Létszám: nincs korlát
Program hossza: kb. 2 óra

ÉRDEKLŐDÉS